Collision
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés
Multiváltó

Chatbox
Friss posztok
Come beyond the ancient fogVas. Szept. 15, 2024 12:17 pmMoros GreycloudElvégre te is tartozol Istennek egy halállal…Pént. Szept. 06, 2024 4:43 pmWarwick LeiningerRed Queen, White QueenVas. Szept. 01, 2024 3:37 pmNizase NaeNagy Tétel - Zoi & Evie MagánkalandPént. Júl. 12, 2024 8:18 pmZoi GreycloudInto the Unknown - Daphne, Kayne & Moros (vol.3)Kedd Júl. 02, 2024 5:53 pmDaphne Prismblossom[Küldetés] TitanomachiaVas. Jún. 30, 2024 8:26 pmEvangeline WhitlockOur dreams Szer. Jún. 19, 2024 7:20 pmEvangeline WhitlockIn search for justice - Kayne & MattSzomb. Jún. 15, 2024 5:36 pmKayne WesterburgTell me who I amKedd Május 14, 2024 7:58 pmNizase NaeHamu és VérVas. Ápr. 28, 2024 4:27 pmAdam Morava
Havi aktivitás
No user
Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

View the whole list

Go down
Moira Greycloud

Moira Greycloud
Tündér

Posztok :
57

Moira Greycloud Empty Moira Greycloud

Hétf. Ápr. 17, 2023 8:20 pm

Moira Greycloud

Faj/alfaj: Tündér - Faun

Foglalkozás: Zeneművész. Jobbára énekes, titokban viszont közönséges tolvaj.

Külső leírás: Láttál te már balerinát tütüben és balettcipőben lábujjhegyen táncolni? Hát képzeld el ezt patákban végződő lábakkal! Hajmeresztő! Hát ezért nem lettem balerina. Na nem mintha akartam volna. Ha eltakarjuk térdtől lefelé a lábaimat, bárki azt hihetné, hogy én is ember vagyok. Semmiben sem különbözöm a köztes részen az emberektől, ha eltekintünk attól a kis szépséghibától, amelyeket apró szarvaim jelentenek. Alig hat centi hosszú, közvetlenül a halántékom mellől hátra hajló, világos barna szarvak. A térd alatti furán megtörő lábszárak, melyek patákban végződnek, mindenki számára elárulja, hová is tartozom. Vagy legalábbis tartoztam egykoron.
Magas vagyok, a legtöbb ember nőnél legalábbis, magasabb. A hajam közép-szőke és hosszú. Szemeim égkékek. Ruháim általában elfedik a lábaimat, legyen szó épp egy hosszú szoknyáról, vagy csizmáról, melyet ügyesen alkottak meg. Ezt jobbára azon alkalmakkor használom, amikor… amikor a fekete testhez simuló bőröket húzom magamra. De ez már egy másik történet.

Jellemleírás: Nézz csak a szemembe. Mélyén láng lobban. Szikrázó vágy, ha úgy kívánod. Harag, ha épp bosszús vagy, és gyűlölet, ha nem tudsz megbékélni. Hányféle szikra szórja fényét a nap felé, vagy épp éjjel a holdra? Mindig olyan, amire éppen szükséged van ahhoz, hogy élvezd a társaságomat, és odaadj nekem mindent önszántadból, amire vágyakozom. Vagy még annál is többet. A lényeg, hogy elhidd, Te akartad odaadni.
Olyan vagyok, mint az emberek Janus Istene. Kétarcú. Egyszerre gyűlölök és ragaszkodok. Haragszom és megbocsátok. Irigykedek és mindenemet odaadnám. Félek, és én vagyok a legvakmerőbb. Gyengéd vagyok és mérhetetlen erővel taszítalak el. Égő lánggal lobogok és a víz kirobbanó erejével söpörlek el.
Én vagyok a Káosz.

Különleges képességek

Különleges képesség? Óh, igen! Mesterien hitetem el veled, hogy AZT oda akartad adni! Hidd el nekem!
Amúgy pedig: Hála Morosnak a mágiám igen gyenge. Mindent elszívott előlem az önző. Arra korlátozódik csupán, hogy saját súlyomat, mely egy átlagos faun nő súlyát messze nem éri el, szinte pihe könnyűvé tudom bűvölni. Azért ez is sok bajból kirántott már. Ezt a lehetőségemet erősíti fel a karkötőm, hogy ne kerüljön akkora erőfeszítésembe egy-egy ilyen varázslat.

Felszerelés

Ide kerüljön felvezetésre minden különleges tárgy, fegyver, orea kristállyal működő szerkezet, aminek a karakter birtokában van.

• Felkarra illeszthető karkötő - Egyszerű, ezüst karkötőnek néz ki, melynek mintája leheletnyi leveleket formáz. Az apró levelek erezetébe finoman simul bele az ügyesen elrejtett orea kristály, amely felerősíti kicsit, amúgy gyenge mágiámat.

Játékvezető

Aktív játékok:

Játék címe (akár linkként)   -  Partner (szintén lehet link a profilra)  
Rövid leírás a játékról, mi volt a kirobbantó incidens, mi történt és hogyan végződött.

Befejeződött játékok:
Rövid leírás a játékról, mi volt a kirobbantó incidens, mi történt és hogyan végződött.

Inaktív játékok:
Rövid leírás a játékról, mi volt a kirobbantó incidens, mi történt, illetve lezáratlanság esetén megtörtént vagy nem történt meg.

LikeDislike
Vissza az elejére
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.