Collision
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés
Multiváltó

Chatbox
Friss posztok
Come beyond the ancient fogVas. Szept. 15, 2024 12:17 pmMoros GreycloudElvégre te is tartozol Istennek egy halállal…Pént. Szept. 06, 2024 4:43 pmWarwick LeiningerRed Queen, White QueenVas. Szept. 01, 2024 3:37 pmNizase NaeNagy Tétel - Zoi & Evie MagánkalandPént. Júl. 12, 2024 8:18 pmZoi GreycloudInto the Unknown - Daphne, Kayne & Moros (vol.3)Kedd Júl. 02, 2024 5:53 pmDaphne Prismblossom[Küldetés] TitanomachiaVas. Jún. 30, 2024 8:26 pmEvangeline WhitlockOur dreams Szer. Jún. 19, 2024 7:20 pmEvangeline WhitlockIn search for justice - Kayne & MattSzomb. Jún. 15, 2024 5:36 pmKayne WesterburgTell me who I amKedd Május 14, 2024 7:58 pmNizase NaeHamu és VérVas. Ápr. 28, 2024 4:27 pmAdam Morava
Havi aktivitás
No user
Ki van itt?
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Nincs

View the whole list

Blood and Wine

+5
Adam Morava
Paksha
Hektor Dunn
Jeremiah Cooper
Vahe's Wrath
9 posters
Go down
Moros Greycloud

Moros Greycloud
Tündér

Előtörténet :
A tale of woe and ambition

Posztok :
226

Blood and Wine - Page 6 Empty Re: Blood and Wine

Csüt. Aug. 10, 2023 12:44 pm

× These trails of blood and wine ×

Küldetés

----------------- :O: -----------------

Ezek a kibaszott kannibálok gyorsabbak voltak, mint arra számítottam, újra és újra. Amilyen súllyal ütöttem azonban egészen biztos voltam, hogy legalább megérezte a válla a csapást, szóval minden kiabálása ellenére nálam volt a helyzeti előny. Legalább is ezt az egyet tekintve, De azt tekintve, hogy hárman indultak meg felénk azonnal, gyorsnak kellett lennem.
Ahogy elkapta a szobrot tartó csuklómat megint hagytam, hogy a Bloodgood irodájából rabolt zsákmány nevetségesen nehézzé váljon, egyszerre rántva mindkettőnk kezét a padló felé, remélhetőleg kibillentve az egyensúlyából a kiabáló lidércet, aztán nemes egyszerűséggel belemarkoltam a lidérc hajába és nekirántottam a közben fellendülő térdemnek. Ha eléggé megzavarodott a mozdulattól és elengedte a kezem, akkor újrapróbáltam az előbbi ötletet, jókorát csapva a szoborral az állára alulról. Ha a saját apámat sikerült egy ilyen ütéssel két vállra fektetnem, nem ezek a sápadt vérzabálók lesznek azok, akik az utamba állnak. Ezek után csak nekihátráltam a falnak és vártam, mit lépnek a többiek és főleg, hogy újdonsült páncélos társam mire megy. Legalább eltereltük a figyelmet Moira és a Sötét páros felől.

Adam Morava

Adam Morava
Alakváltó

Előtörténet :
Légtornász

Posztok :
123

Csüt. Aug. 10, 2023 6:37 pm

Blood and Wine

A mértéktelenség büntetése

-----------------:O:-----------------

Aggódom! Nem akarok átváltozni egy ennyire zárt helyen, mert akkor valószínűleg ugyan minden lidérccel végeznék, akit elénk hoz a rossz sora, de minden bizonnyal mindenki mással is, barátokkal, szövetségesekkel….szóval mindenkivel.
Ám hiába erősít meg Nova abban, hogy kitart és nem hagy cserben minket az illúziója, de hallom a hangján, hogy szenved.
Természetesen nem cáfolom meg az érvelését, hogy a pixifenség miatt kell sietnünk……Kis társam már többször bizonyította, hogy a barátaiért még az életét is kockára teszi, dacára néha bicskanyitogató stílusára.
- Igen-igen, a parancs az parancs Nova, sietünk. – jelentettem ki halkan, aztán Moira-nak is biccentettem. – Odáig még el kell jutni, de jobb felkészülni a legrosszabbra.
A lefelé vezető utunkat álló őr azonban időpazarló akadálynak tűnt és nem voltam biztos benne, hogy még Moira engem megerősítő szavai– akinek kecses lidérclány alakja talán meglágyíthatja a strázsa szívét, - elég lesz, hogy felülírja egy ősi hatalmasság parancsát.
Bár a megjelenő füst meglepett, de nem szalaszthatjuk el a kezünkre játszó alkalmat, még úgy sem, hogy tényleg nem tudtam, ez Nova erejét megfeszítő segítsége, vagy tényleg tűz ütött ki lenn.
Várakozó tekintetem azonban hamar komorságba csapott át, mert ez a vérszívó nem volt könnyen átverhető és ugyan nem látszott a szemében gyanakvás, de nem időzhettünk itt tovább több okból sem.
Egyrészt a tűz megsemmisíthette a bizonyítékokat, amiért épp az életünket kockáztatjuk, aztán ott volt a lidérc elszólása, hogy valakiket az a perverz dög is levitt, és legfőképpen a hátunk mögött felhangzó kiabálás és dulakodás zaja. Most már, ha akartunk sem futamodhattunk meg…..
Talán a kezünkre játszhatott a zaj és elvonja annyi időre a lidérc őr figyelmét, hogy a testem mellett kieresztett karmaimat felfelé lendítve azokat az állába mélyesszem, fel egészen az agyáig.
- Hagyd az illúziót Nova, már lebuktunk. Már csak előre van út, az a Blackwell is valahogy bejutott, lehet van valami titkos kijárat. – ugrottam be a liftbe, ha sikerrel jártam.
Meg kell tisztítanunk az utat, nehogy a többiek két tűz közé kerüljenek……..

Jeremiah Cooper

Jeremiah Cooper
Ember

Előtörténet :
Job Interview

Posztok :
65

Pént. Aug. 11, 2023 11:20 am

Blood and Wine

Küldetés

Jeremiah nem tudta, hogy Peter Cavendish mennyire lesz hű a szavához, de ez nem is érdekelte akkor. Az ideiglenes (de ettől nem értékcsökkent!) társai lent vannak egy lidércfészekben, ő sem maradhatott soka fent a biztonságban. Határozottan előre szegezett fejjel, kardja markolatán tartva a kezét haladt előre a felbolydult komplexumban, és csak reménykedett, hogy akik látták itt, azok látták, hogy lidérccel volt oda és vissza is – vagy éppen a riadóval kellene foglalkozniuk, mint ahogy Cavendish is mondta a fajtársának. A sziréna továbbra is feszültté tette őt, az pedig különösen is, hogy véletlenszerű helyekről is előkerültek újabb meg újabb gondterhelt arcú vagy dühösen vicsorgó lidércek. Nagyobb lehetett ez a komplexum, mint elsőre gondolták. Talán több tűzre lesz szükség, mint amennyivel rendelkeznek épp? Jeremiah egy lépcsőfordulónál megrázta a fejét – mindegy is volt, most a többieknek kellett kijutnia. A maradékot meg elintézi majd később. Mondjuk ír egy levelet Westerburg kapitánynak és ráküldeti a helyre a titkosszolgálatot.
Valamilyen csoda folytán tehát gond nélkül lejutott a robosztus ajtóig, ami Bloodgood irodáját jelölte. Tárva-nyitva volt, ahogy hagyták, és a lerobbantott fejű lidérc maradványai, meg Bloodgood halott teste is élettelenül és érintetlenül hevertek odabent, mint valami zord csendélet. Nem lépett be egyelőre, hanem azon gondolkodott, hogy hogyan tüntethetné el a maradványokat minél gyorsabban. Nem kellett azonban sok idő, pusztán pár másodperc, mire oldalról kiáltást hall, aki az öltönyös lidércet hívja. Egy pillanatra megfordult a fejében, hogy tovább sétáljon csak, és menjen a társai keresésére, mit sem törődve a maradékkal - azonban ha ez a lidérc hírét viszi annak, hogy mi történt a társaival, el lesz zárva a kijáratuk. Legalább még ezt az egyet el kellett tüntetnie. Csendben, karddal. Így ahogy meghallotta a hangját, oldalra fordult, és a szobába mutatott úgy, hogy a lidérc is lássa.
- Végre valaki! A főnöke… Azt hiszem valami nincs rendben vele! – Mondta Jeremiah tettetett zavarral, majd ellépett az ajtótól, hogy helyet adjon az érkező lidércnek. Ahogy az belépett, Jeremiah sebesen lépett mögé – kardot rántott és hezitálás nélkül csapott a nyaka irányába. Abban biztos volt, hogy ha az agyuk megsérült, akkor ők se tudtak regenerálódni. Abban pedig csak reménykedni tudott, hogy ha valamiért nem is sikerül a mozdulat, nem fog tudni az ellenfele visszavágni. Ha pedig valami nagyon rosszul sül el, összekötheti a kellemeset a hasznossal: Végre lesz valami, amit meggyújthat a szoba felszámolásáért.

Nova Prismblossom

Nova Prismblossom
Tündér

Előtörténet :
Im the candy man

Posztok :
94

Szomb. Aug. 12, 2023 2:10 pm

Blood and wine

Lidérc fejet ide!

Nagy titokban azért aggódom Psyché épségéért, de sosem hangoztatnék ilyen nyálas dolgot, főleg, ha szükség van rám és csinos faunlányok társaságában ölhetek lidérceket-igaz csak közvetetten, de részletkérdés.
“pihenni a pixi” milyen csodás alliteráció. Jó nagyot szívok Moros húgának illatából, a hajnál különösen érezni, milyen kár, hogy illúzióval csúfítok el mindenkit.
Kitartok még, legalábbis igyekszem, bár a füst miatt nagyon izgatott leszek és, mintha gáznemű anyagok pattognának a valagamban, talán ezért is remegek meg egy pillanatra Greycloud tesó hajában, nem akarom elfingani magam.
Sikerül megtartani az álcát, bár hajszál híja, ezerrel kattog diónyi agyam, vajon már Moros éget, gyújtogat, robbant, vagy a maszkos húzta nyársra őket sorban, esetleg ez valami más?
Épp csak levegőt veszek és már lebukunk, pedig semmi nem jött ki belőlem, csak zihálós “hah” , ahogy mégis felreppenek Moros tesó hajából, éppen mikor Adam annyira menő dolgot csinál, hogy elfüttyentem magam.
-Azért marha nagy mázli, hogy a legjobb barátom vagy és nem az ellenségem!
Szállok be mellé a liftbe, aztán pislogok nagy szemekkel a leánykára.
-Mi lesz? Gyorsan megjárjuk?
Hagytam, hogy a felvonó gombját ők nyomdossák-nehéz volt és most már csak előre. Azért ha kijutunk a liftből majd igyekszem pixi-tájékozódó szimatomra összpontosítani, ami a titkos járatokat illeti, illetve ha nem kell illúziókra figyelnem, tudok röpködni és felfedezni, csak mondja a hugi merre az arra, telik az öt perc és én ilyen mélyen itt sosem jártam még.

Psyche Prismblossom

Psyche Prismblossom
Tündér

Előtörténet :
Psyche, Ámor nélkül

Posztok :
55

Vas. Aug. 13, 2023 2:39 pm

x Blood and Wine x

The best things come in small packages

A túlzó kötelességtudat, amelyet becsültem volna, ha éppen nem bennünket hátráltat, most ellenünkre van, és csak bosszúságot hoz, s azzal, hogy az őr akadékoskodásával időt vesztünk, veszítünk Nova erejéből is. Mert ha a többiek nem is látják, előttem nem marad titok illúziójának tökéletlensége. ~Fárad már!~ Ám mielőtt a segítségére lehetnék, az események olyan fordulatot vesznek, hogy feleslegessé válik a támogatásom. Talán az általam keltett füst, talán a vészesen fogyó idő az ok, de az alakváltó nem habozik, s képességét váratlan módon használva vet véget a felesleges és haszontalan szócséplésnek.

- Hagyd az illúziót Nova, már lebuktunk…

S mert igaza van, az öcsénk már hagyja is, s a trió valódi alakjában igyekszik immár lefelé a titkos szobába.

Még 4 perc…

Így velük, értük már nincs mit tenni, felesleges a füst és a szag, hát engedem én is szétoszlani „művemet”, s a „hátvédek” felé reppenek, hogy most már csak az eredeti feladat maradjon számomra is, biztosítani azt, hogy ki is juthassanak a most még lefelé igyekvők.

Moros is megtesz mindent ezért, ereje, és segítőjének ereje talán elég lesz, hogy megállítsa azt az egyet, akivel éppen rossz sorsa hozta össze, s azt a hármat is, akinek érkezése minden, csak nem éppen megnyugtató.

Vagyis ehhez kell most segítség nekik!

Én nem harcolhatok testi valómban ellenük, egyetlen egy ellen sem tehetném, s megfutamítani csak akkor tudnám őket, ha elég nagy, vagy elég sok ellenfelet állítok velük szemben, de erre most idő sincs, és azt sem tudom, mire lesz még szükség ahhoz, hogy kijussunk. Így, ha magunknak előnyt nem adhatok, hát elveszek valamit a Vértelenektől, valamit, amire nagy szükségük lenne. A látásukat és a hallásukat…

Mert összetett illúziót kelteni nem egyszerű, de semmit, némaságot és sötétséget teremteni az. S nem egy sereg, csak három lidérc az, aki számára immár megszűnik a világ és sötétbe burkolózik a folyosó, ha úgy akarom. Addig, amíg a "fentiek" elintézik a "problémákat". S ha mozgásuk, kiáltásuk igazolja a mágia sikerét, talán nem árt, ha a faun és a tündér is tudja, hogy azzal támogatom őket, amivel tudom.

- Most nem látnak és nem hallanak… Menjenek! Igyekezzenek!

Moira Greycloud

Moira Greycloud
Tündér

Posztok :
57

Vas. Aug. 13, 2023 6:45 pm

× Blood and Wine ×

Lefelé tartó trió

Gyorsulnak az események, és valahogy olyan érzésem támad, hogy az idő ezerszeresen gyorsabban rohan el mellettünk, mi pedig csak toporgunk egy helyben. Igazán haragosan nézek az utunkba állóra, és mindenféle gondolatok pattognak a fejemben, amelyeket sorra dobok félre, hiszen az egyikhez nem vagyok elég erős, a másikhoz elég gyors, a harmadikhoz pedig tehetségem nincs. Szerencsére Adamnek van.
A lidérc, aki elállja a tovább haladás útját, csak fossa a szót magából, kívánom neki, hogy akadjon végre a torkán. Dübörög bennem, hogy tovább kell mennünk, ha lehet most mindjárt. És ebben a pillanatban egyszerre több minden történik. Nova kiröppen a hajamból, az illúzió szertefoszlik, Adam karja előre lendül, és a lidérc... nos ő végre elhallgat. Előre léptem velük együtt az elevátorba, s ha esetleg Adam elengedni akarná a döglött lidércet, én rántom a lefelé hanyatló testet magammal. Jobb helye lesz bent, mint kint a folyosón, bár már lebuktunk, de ne adjunk nyomot magunk után.
-Azért fujj! -Jegyzem meg rávigyorogva az alakváltóra.- Remélem vacsi előtt kezet szoktál mosni.
Viccnek számon, nem sértésnek, és egyben oldanám a feszültséget is. Elpazaroltunk egy bő percet erre az afférra. Gombot nyomok, az elevátor elindul lefelé. Míg döcögve megtesszük a kivánt mélységet, gyorsan magyarázok.
-Kiszállva jobbra kanyarodunk, és a szoba, ahová tartunk a baloldali negyedik ajtó. A szekrényekben preparátumok vannak, lényekből. Pár üveg, ami eléggé felismerhető testrészt tartalmaz. Nova... -Pillantok ott a pixire.- Van egy üveg, benne egy... pixi... ugye nem fogsz sokkot kapni tőle?
Lent korábban Psyche nem látta azt a preparátumot. Szándékosan nem hívtam fel rá a figyelmét akkor, de most muszáj voltam ezt előrebocsátani. Mire idáig értem, az elevátor döccenve állt meg a kívánt mélységben, ajtaja kinyílt.
Paksha

Paksha
Tündér

Előtörténet :
Night fairy, without wings

Posztok :
55

Vas. Aug. 13, 2023 9:20 pm

~ Blood and Wine ~

Lebuktak! Már nem volt szükség az óvatoskodásra. Még ha nem is jobbára fordult a helyzet, legalább mehetett saját tempójában a faun felé, segíteni. Mire odaért, ~ stomp stomp ~ fémes hangon dübörgött a talpa, társa már egész jól ellátta a baját az elsőnek, de jött még három, hasonlóan veszélyes lidérc, pár méterrel lemaradva. Előbb a félholtat vitte teljességre, nehogy az amúgy is sebesült faunnal történjen valami. Még mozgás közben döntött, és fordultában a lendület adta sebességgel együtt rávetette magát a fekvő lidércre és Jeremiahéhoz hasonló mozdulattal keresztül szúrta a koponyáját.
Még a holttesten térdelve hátra nyúlt a pisztolyért, (bal kézzel, hogy ne szúrja fenéken saját magát) mikor meghallotta Psyche-t. Nem nézett rá, csak egyetlen pillanatra habozott a döntésben. Lőjön vagy sem? A pisztoly durranása pontosan elárulná a helyüket, de könnyen lehet hogy ezen már nem kellene aggódniuk.
Aztán eszébe jutott, hogy ha elsüti, a pixi varázslata is megszűnhet vele, nem csak a lidércek regenerálódó képessége.
Elrugaszkodott a holttesttől miközben visszadugta övébe a pisztolyt.
Úgy döntött, hogy bízik a pixi képességeiben és ha azt mondta, akkor úgy is veszi, hogy tényleg nem látnak.
Majdnem olyan kecses tündér léptekkel suhant előre, mint régen, azt leszámítva, hogy most fémesen "visszhangzott" tőle a folyosó.
A legelső útjába állóba kívülről nézve egyenesen belerohant, és egy alulról fölfelé induló mozdulattal megpróbálta rálökni a mögötte állóba a csuklójánál és könyök hajlatánál fogva. Így könnyebb lesz a nyakuknak menni, mert abban nem bízott, hogy majd a fájdalom hatására lehajolnak hozzá. Embereknél talán működne, de a lidércekkel egyelőre nem volt komolyabb tapasztalata.

ezt halljátok

Vahe's Wrath

Vahe's Wrath
Admin

Posztok :
108

Vas. Aug. 13, 2023 9:53 pm

Blood and Wine

JC: A lidérc kérdés nélkül indult meg előre, majd amikor meglátta a mészárszéket, amit magatok után hagytatok megtorpant.
- Vahe tökeire, mi…
Végigmondani viszont már nem volt ideje. A kardod beleállt a lidérc nyaka aljába, de lefejezni nem sikerült. A lidérc felüvöltött majd megfordult, kirántva ezzel a kardot a kezedből, ami ez után a földön csörrent. A kiserkenő vért a mágia tüskékké formálta és egyenesen megpróbálta beleállítani JC-be, ám a felszerelése felfogta a szúrás nagy részét, így alig karcolta meg a bőrt alatta, ha egyáltalán, az, hogy a holmijaidban mennyi kár esett még nem tudod megmondani, ahhoz le kéne venned és meg kéne vizsgálnod. Ám sajnos így már nem lesz ez a harc sem gyors, sem csendes.

Moira, Nova, Adam: Minden gond nélkül lejuttok az alsó szintre a lifttel. A séf holtteste már nincs ott a folyosón, minden ajtó tárva nyitva van, viszont mielőtt tovább mennétek egyértelműen halljátok, hogy valaki van a szobában, ahol a maradványok, relikviák és egyéb érdekes dolgok vannak. A fenti őr szavaiból ítélve pedig tudjátok is, hogy ki van ott – egyenesen ő, Blackwell, ennek az egész vacsorának a házigazdája. Ha bármelyikőtök – feltehetően Novának lesz ez a legbiztonságosabb – bepillant, akkor látja, hogy behúzta oda a halott lidérc holttestét, és ő maga az íróasztal előtt áll, fel alá járkál és láthatóan nagyon gondolkozik. Fegyvert is láthatsz nála, egy nagyon szépen díszített kardot, és amennyit megtudtatok róla, az alapján feltételezhetitek, hogy elég régimódi lidérc és nem is lesz más, modernebb fegyver.*
Blackwell egyébként idősnek néz ki, már lidérchez képest, olyan ötvenesnek tűnik, a haja hófehér és a bőre is, mintha tényleg egy csepp vér sem lenne benne. Magasságra nagyjából 190 cm lehet, a ruhája ünneplő, aranyozott mintájú fekete selyemtunikában van hozzá illő nadrággal és szépen kiboxolt cipővel.

Moros, Paksha, Psyché: Moros alulról jövő ütésétől a lidérc hátraesik neki a falnak, majd lecsúszik, de azt elsőre nem tudjátok megállapítani, hogy eszméletét vesztette-e. Nem is számít, mert Paksha biztosra megy, és a már korábban bevált módszerrel végzi ki a lidércet száz százalékig biztosra, így már csak a maradékkal kell elbánnotok.
Psyché illúziója egyszer már bevált, beválik most is, az éjtündér pedig gyorsan reagál, sikerül egyenesen ledöntenie a lábáról az első lidércet, az földre is kerül, ám a második lidérc, akinek nekidobja nem esik el, épp csak hátratántorodik, de visszatámadni nem tud rögtön. A harmadik épségben van, de mivel érzékeli, hogy a társa a földre esett, ahol ő (az első lidérc) állt arra tör ki, egyenesen nekirohanva Pakshának. Nem számol a nagy tömegű fémmel, hiszen egy egyszerű éjtündérre számít, de annyira ez is elég, hogy ellökje, ha fel nem is borítja. Közben a földre kerülő lidérc is össze fogja szedni magát lassan, bár még mindig nem látnak titeket a teljes sötétségtől.**

//* ez a sok információ a jutalma a 10-es dobásnak.
** Psyché korábbi illúziója úgy működött, hogy teljes sötétséget csak a lidércek látnak, ti láttok rendesen.
Következő kör 08. 20. vasárnak érkezik!//

Nova Prismblossom

Nova Prismblossom
Tündér

Előtörténet :
Im the candy man

Posztok :
94

Szer. Aug. 16, 2023 7:42 pm

Blood and wine

Lidérc fejet ide!

Épp csak megjegyzem, oszlik a füst, talán nem is tűzről lesz itt szó, hanem nővérem Psychéskedik.
Bent vagyunk már a felvonóban, amikor Moros húga hozza a lidércet is, Adamot érintő megjegyzésén hangosan kacagok.
-Akkor Te vállalod, hogy letéped a fejét?
Kérdezem, bár lehet nincs most idő flörtölésre és nem is ez a legjobb dumám, inkább próbálok figyelni mit alkot a dögös faun.
Próbálom megjegyezni merre visz az utunk, hogy előre tudjak repülni, addig szárny csattogtatva figyelek, aztán kissé megrezzenek, mert az üvegben péniszre, nem pedig pixire tippelek. Valahogy jobban illett volna a felsorolásba. Egy percre lehervad arcomról a mosoly, aztán megszívom magam. Tudja a nevem!
-Nem, erős vagyok. Mi kell nekünk? Az üveg pixi?
Épp csak megkérdezem, amikor leérkezünk és a mondott irányba röppenek, egészen addig, amíg meg nem halljuk, hogy valaki tartózkodik  a helyiségben. Bár nem látszik rajtam, tartósított társam kiborított, mindenesetre tudom mit kell tennem, amire én vagyok a legalkalmasabb.
-Felderítek
Reppenek Moros hugi hajába belesúgni ezt fülébe, aztán ugyanúgy Adam vállára és az ő fülébe, még véletlenül se halljanak meg. Kivételesen bevetem a csendes, pixi súgást, aztán szállok utamra.
Könnyedén megteszem ezt a lepkefingnyi távot, aztán megállok az ajtónál, vagy keresek bármit, ami rendesen kitakarja mind a 20 és egy centom-de nem tetszik, amit látok. Sem a fegyver, bár nem pisztoly, de mindabból, amit eddig összeraktam a többiek elmondása alapján ez az egyik főkolompos lehet, ha épp nem maga a házigazda. Túl…öreg és bár nem tűnik valami veszélyesnek, száraz, mint egy mazsola, talán éppen azt jelenti, hogy vénséges vén és nagyon éhes.
Visszaszállok a többiekhez és kicsit félrevonom őket, hogy suttogva bár, de a végső leszámolás előtt kupaktanácsot tartsunk.
-Szerintem a főnök az, mert öregebbnek és aszottabbnak néz ki, mint a többi, ráadásul nagyon ki van nyalva. Nincs is rossz ízlése, stílusosan egy kard van nála. Van vele egy halott lidérc és gondolkodik, szerintem a támadáson ellenünk, tehát most kellene rajtaütni. Én elterelem a figyelmét valami illúzióval, összeszedem magam, ne aggódjatok. Aztán ha ketten megtámadjátok szerintem, talán. Valami nagyon durva illúziót kell kitalálnom. Mondjuk omlik az épület, akkor talán elveszíti egyensúlyát. Mit szóltok?
Nézek rájuk felváltva és bár tudjuk nem vagyok katona, stratéga, én a szórakoztatáshoz értek, mégis próbálom összeszedni magam így a végére. Ha segítek kinyírni a górét, kié a dicsőség? Az enyém… IS!

Adam Morava

Adam Morava
Alakváltó

Előtörténet :
Légtornász

Posztok :
123

Szer. Aug. 16, 2023 8:30 pm

Blood and Wine

- Ezt én is elmondhatom magamról. – válaszolok kissé undorral Novanak, ahogy lerázom a karomról a már élettelen lidércet, mert az agyába döfött éles tárgyat még egy vérszívó sem regenerálhat remélhetőleg. – Láttalak már pár akcióban, ne feledd.
A faunlány megjegyzésére rávillan a tekintetem és bár nem ismerem jól, mind az arckifejezéséből, mind a hangjából kiérzem, hogy ezt nem kritikának szánta, ezért kap egy telifogas vigyort.
- Sőt néha ráspolyozni is szoktam, hogy élesebb legyen és szebben csillogjon.
Mielőtt azonban még átgondolhatnám, hogy mi legyen a vérszipollyal, Moria leveszi ezt a gondot a nyakamból és berántja a fickót a liftbe magával.
Végül is most már olyan mindegy, hogy hol látják meg a hullát, de most nincs vesztegetni való időnk, így ugrok is befelé a kissé zsúfolt térbe és már zúgunk is lefelé.
Nova fejmániájára már csak megcsóválom a fejem.
Azért örülök, hogy nem megyünk túl mélyre, mert amúgy is utálom, ha a föld alá kell mennem – ez valami különös ellenérzést vált ki belőlem, - de most egyébként sem lenne jó, ha még ezzel is időt vesztenénk. Szerencsére a faunlány is tapasztaltnak tűnik a behatolásokban, mert már menet közben átadja nekünk az információt, hogy ezzel is időt nyerhessünk.
Elkomorodva hallgatom, hogy milyen trófeákat tartanak odabenn és még jobban meg vagyok győződve, hogy ezeket a perverz állatokat el kell törölni a föld színéről, példát statuálva velük, hogy soha ne jusson eszükbe ezt megismételni.
- Meg fognak fizetni mindenért! – nyújtom előre az öklöm, hogy pixi társam ökölpacsit tudjon adni.
Tudja, hogy komolyan gondolom azt, hogy képes mindennel megbirkózni.
Amikor leérünk, én nem látok másik holttestet, de azt azonnal hallom, hogy valaki van itt és ráadásul arra, ahol Moria a szobát leírta.
Nyilvánvalóan a nagyfőnök, akt az őr is említett, bár reméltem, hogy elkerülhetjük a személyes találkozót, szívesebben gyújtottam volna rá az épületet, azok után, amit hallottam az erejéről.
A faunlány képességéről nem volt ismeretem, Nova pedig fizikailag nem tudott segíteni és, hogy az illúziói hogyan hatnak egy ősi lidércre…….. fogalmam sem volt.
Ám egyelőre a haditanácsot el kellett halasztani, mert kis társam – az eddig visszatartott energiáját, - máris kirobbantotta és pillanatok alatt elsuhant.
- Nem….kell….aggódni…ügyes….felderítő. – suttogtam Moria fülébe kissé fogcsikorgatva.
Feszülten várom, hogy történjen valami, de szerencsére csak Nova tűnik fel hangtalanul és megerősíti a sejtésemet.
- Ez sem rossz, de talán, ha megdupláznál, vagy megtripláznál minket, az még jobb lenne, már ha maradt rá erőd. Azzal nyernénk egy kis időt. Én nekirohanhatnék, hogy ledöntsem a lábáról, Moira elvehetné tőle a kardot és míg megpróbálom tartani, levághatná a fejét……. – nézek kérdőn a lányra, mert lehet, nem az a vérengzős fajta. – Vagy hagyhatnánk az egészet és visszamehetünk a többiekhez kiverekedni magunkat, aztán rágyújtjuk az egészet, remélve, hogy nincs „hátsókijárat”, ahol megléphet.

Moira Greycloud

Moira Greycloud
Tündér

Posztok :
57

Szomb. Aug. 19, 2023 7:19 pm

× Blood and Wine ×

A Szárnyas, a Szarvas, az Alakváltó és a Főlidérc

Örülök annak, hogy az alakváltó veszi a viccet. Sokkal rosszabb lenne, ha most simán megsértődne. De nem, szerencsére. Halkan kuncogok egyet, a hangos nevetés most nem éppen jó dolog. Azért, lehet, hogy lebuktunk már valamilyen szinten, még sem kéne egyértelműsíteni, hogy lefelé haladunk. Talán, aki lent van, nem vesz észre bennünket túl korán.
"Meg fognak fizetni mindenért!" Olyan... szívemből jövő ez a rövid mondat. Én csak bólintok rá. Nova is biztosít arról, hogy mindenre kész, és nem fog összeomlani holmi kitömött pixik látványától. Azért... valljuk meg, nekem nem annyira jött be a faunfej-preparátum. Szóval... átérzem már előre is a kis pixi érzéseit. Aztán elrepül felderíteni, Adam pedig közelebb lép, és a fülembe suttog. Rápillantok, közelről, a tekintetét keresem, suttogva válaszolok.
-Nem emiatt aggódom... Ronda dolgok vannak odabent az egyik üveges szekrényben. Olyan... mint egy hátborzongató kiállítás. Tündér-szárnyak, faunfejek, pixi, mindenféle lény, mindenféle testrésze. Gyomorforgató. De leginkább a tudat miatt, hogy egykori élő társaink miféle őrült kínokat állhattak ki ezen a szörnyű helyen. Már akit nem ettek meg. Igaz, azoknak sem lehetett könnyű a haláluk.
Fejezem be, és eddigre Nova vissza is tér. Szavaira nem is igazán lepődök meg. Ki más is lenne itt, mikor a liftesfiú előre jelezte, hogy "Őméltósága" idelent van.
-A séfet felfelé menet intéztük el.
Jegyzem meg közbeszúrva halkan, beazonosítva a döglött lidércet. Aztán Nova, majd Adam terveit hallgatom végig. Utóbbira bólintok is egyet, bár belül érzek valamennyi bizonytalanságot. Én még soha nem öltem meg senkit... de hát mindent el kell kezdeni egyszer. Majd... a faunfejre gondolok közben. Csak Adam-et meg ne sebesítsem.
-Induljunk. Jöhet az illúzió.
Azzal el is indulok előre, egyenesen a szoba ajtó irányába.
Moros Greycloud

Moros Greycloud
Tündér

Előtörténet :

Posztok :
226

Vas. Aug. 20, 2023 10:31 am

Küldetés

Nekem nem lett volna időm azzal foglalkozni, hogy biztosra menjek a zúzott vállú lidérc halálát illetően, de az éjtündér megoldotta helyettem. Egyébként sem volt túl sok időnk, ugyanis a másik három rettenet gyorsa közeledett. persze az emberek is hamar megtanulták a háború alatt, hogy egy pixivel a csapatban a tündérek sokkal nehezebb ellenfelek voltak, mint azt először kinézte belőlük valaki. És úgy tűnt a kisfelség sem adta lejjebb az elvárásokat.
- Köszönjük. - villantottam felé egy félmosolyt, ami már az elkövetkező pillanatok harci lázában égett, aztán az éjtündérrel együtt rohamoztam. Az első kettőt elég ügyesen hátráltatta, a harmadik viszont gondot okozott - de saját magának is csapdát állított. Miközben ő ideiglenes társammal volt elfoglalva megragadtam a nyakánál fogva, aztán üveggolyónyira csökkentve a súlyát egy lendítéssel megpróbáltam átdobni a folyosón, amilyen messze csak tudtam, aztán fordultam is a másik kettőhöz. Elléptem a földön fekvő mellett, aztán a korábban jól bevált módszerrel megpróbáltam bezúzni a másik orrát a kezemben szorongatott szobrocskával.

Psyche Prismblossom

Psyche Prismblossom
Tündér

Előtörténet :
Psyche, Ámor nélkül

Posztok :
55

Vas. Aug. 20, 2023 7:50 pm

x Blood and Wine x

The best things come in small packages

A kapkodás és bizonytalanság sosem hoz jó eredményt, s azt megtanulni, hogy akkor, amikor az események sodornának, mégse tegyünk semmi rendkívülit és váratlant, talán az egyik legnehezebb dolog. De van, amikor ez a legcélravezetőbb. Ahogyan most is.

Mert a tündér és a faun megtesz mindent, ami erejéből és ügyességéből telik, nekem csak az illúziót kell fenntartanom, hogy az előny, amely sikerre segíthet bennünket, ne vesszen el, s figyelnem arra, hogy az esetleges újabb érkezők ne lephessenek meg bennünket és azokat sem, akik odalent vannak.

Ezért inkább csak erre és az időre figyelek. Az pedig gyorsan telik. Leginkább a furcsa szerkezetben eltűnt csapat érkezését lenne a legmegnyugtatóbb látni és azt, hogy mindenki épen és egészségesen kifelé tart a kéretlenül verbuválódott csapatunkban. Nova felelősségvállalása igazán meglep, s talán Daphne nem tévedett nagyot amikor érkezésem napján azt mondta, megérdemli a figyelmünket, így nem szeretném, ha éppen most kellene elveszítenem eddig talán némileg méltatlanul mellőzött testvérünket.

Mert a halál nagyon közel jár. Az „utóvéd” pedig azon van, hogy még többen legyenek azok, akik nem élik túl azt a napot, amikor a Greycloud és a Prismblossom családokkal húztak ujjat.

Paksha

Paksha
Tündér

Előtörténet :

Posztok :
55

Hétf. Aug. 21, 2023 12:08 pm

~ Blood and Wine ~

Minden egyszerre történik. Hirtelen elmosolyodott. Apja, háborús veteránként a fejébe verte azokat az élményeket amiket átélt. Nagyon meggyőzően tudott magyarázni arról, hogy mennyire fogja az adrenalin pumpálni a fejébe a vért. És lám igaza is volt. Rondán nyelve a levegőt két ütés között a harmadik lidérc majdnem felborította. Régen egy ilyen hibáért azzal fizetett volna, hogy a földre kerül. Az pedig sokszor a véget jelentette egy harcban. Nem volt ideje gondolkodni, vagy furcsa módon hálát adni a vas tartozékaiért, mert a faun átvette tőle a lidércet. Azonnal tudta, hogy mi a feladata. Bízva Psyche képességében a még saját lábán álló lidércet későbbre hagyta és a már egyszer bevált mozdulattal igyekezett a földön fekvőt földön maradóvá tenni.
Számított arra, hogy kelleni fog némi birkózó erőt bevetnie, de ha gyors és precíz lesz, nem fog sokáig tartani.

Vahe's Wrath

Vahe's Wrath
Admin

Posztok :
108

Hétf. Aug. 21, 2023 1:58 pm

Blood and Wine

Moros, Paksha, Psyché: Moros a lidérc felé lendült és még fel is tudja emelni, ám ettől az oldalát ért szúrt seb iszonyatosan nyilalni kezd, egyébként a kötés is kezd átvérezni, így mielőtt még el tudná hajítani a lidércet az izmai egy pillanatra megadják magukat, így elejti az ellenfelét. Az az időablakot kihasználva a földön guggolva felfelé rúg, egyenesen hasba találva a faunt.
Paksha sikeresen bevégzi a földön fekvő első lidércet, de a második már támad is – legalábbis támadna de a sötétségben elcsúszik a társa vérén és hanyat esik, így páncélos éjtündérünk kap még egy időablakot a kivégzésre.
Érdekes módon kiabálni még nem kezdtek el a többieknek, pedig vannak még lidércek a komplexumban…*

Nova, Moira, Adam: // Kaptok még egy kört, hogy Nova leírja milyen illúzióval próbálkozik, de mivel mindenképp nálatok van most a meglepetés ereje ebben a körben támadhattok is, utána meg majd dobálok a lidércfőnök reakciójára. Bármi kérdés van tudjátok hol találtok.//
//* most nem dobtam rá mert nagyon egyértelmű volt minden kimenetel, de számítsatok rá, hogy fogok.
Következő kör 08. 28. hétfőn érkezik!//

Paksha

Paksha
Tündér

Előtörténet :

Posztok :
55

Hétf. Aug. 21, 2023 9:53 pm

~ Blood and Wine ~

Nincs vesztegetni való ideje. Szeme sarkából érzékeli csak csupán, hogy a faunnak gondjai akadtak, de tudta, hogy hármukkal csak akkor bánnak el, ha gyorsak, így a földön fekvőre rontott rá. Épphogy sikerült lebirkóznia a lidércet, amikor fölé emelkedett az utolsó. Annak próbálta neki lökni a már halottat, és most a hangok irányába fordult. Nem voltak túl csendesek, főleg ő nem, de próbált a reakció-idejével kompenzálni. Arra viszont nem lett volna esélye, hogy sikeresen védjen is egy fölülről jövő támadást, még a halott lidércen térdepelve. Óriási szerencséjére azonban az ellenfél még mindig vak volt és belelépett egy vértócsába és elesett. Heves harcokban ez amúgy gyakoribb mint annak tűnik. Azonnal rávetette magát a másikra. Bal kezén még mindig a bokszer bütykei virítottak. A fehér kesztyű vöröslött a vértől. Beleöklözött a lidércbe elsőre, hátha ér valamit a fájdalom is és mert az esett jobban kézre. Aztán megpróbálta a földhöz szögezni teljes súlyával ránehezedve, hogy aztán az előzőekhez hasonlóan bevégezze azt is. Remélte, hogy addig kitart a társa.
- Grah! - Lendült a fém kar-kard. Hangja szaggatottan, fémesen hangzott.

Nova Prismblossom

Nova Prismblossom
Tündér

Előtörténet :
Im the candy man

Posztok :
94

Szomb. Aug. 26, 2023 3:31 pm

Blood and wine

Lidérc fejet ide!

Elmosolyodom-olyan kis csálé, meg nehezen is indul, főleg magamhoz képest, de mosoly, amikor Adam, azt hiszem biztatna. Hogy látott már akcióban, az legalábbis jót jelenthet légtornász barátom kontextusában.
Mert valóban lesokkol a tudat, hogy egy bödön pixit konzerváltak valahol mélyen, hát sokkal gyengébben adom Adamnak azt a pornyi ökölpacsit ott a liftben. Ha nem ismerne még azt mondhatná elvesztem az önbizalmamat, de persze, amikor kell, megrázom magam és minden érzékemmel arra koncentrálok, hogy gondolkodni, cselekedni tudjak.
A felderítéssel nincsenek problémák, eltökélten suhanok vissza a többiekhez, próbálok roppant elhivatottnak látszani és röviden vázolom is mi a helyzet.
Hamar eldől, hogy mi is vár itt most ránk, nem felfelé, hanem előre és Adam terve egész jól is hangzik.
-Rendben, megpróbálom a lehető legjobb hátteret adni nektek, mindent, amit csak bírok.
Biccentek, aztán ha felkészültek, bizony előre szállok.
Összeszedem, amim csak van, végig nővérkéimre gondolok és a halott pixire a palackban, hogy értük, talán ez ad nagyobb energiát.
Az, hogy ők többen legyenek talán fontosabb, minthogy omlik az épület, de egyiket sem felejtem, egyszerű tükör illúzióval próbálom megkettőzni őket, tehát Adam és Moros hugi ha berontanak akkor kettőt-kettőt láttatni mögéjük, vagyis Légtornász barátom mögött is még két ugyanolyan alakváltó és hugi mögött is két ugyanolyan faunlány ront be, rá a lidércre.
Nem tart sokáig, mert eleve nagyon átlátszó, hogy (rajtam kívül) nem hatan vannak, hanem csak ketten, hiszen ugyanolyanok, de talán megzavarhatja a “létszámfölény”
Eztán kezdek a második illzióba, nem törődve azzal, hogy égni, sőt lángolni kezd az egész testem, szinte belülről.
A mennyezetre irányítom energiáim és mintha bizony erőteljesen omlani kezdene és a vakolat, sőt téglák potyogni a lidérc főnök fejére. Remélem, ha ez is sikerül, Adamékat nem fogja megzavarni.

Adam Morava

Adam Morava
Alakváltó

Előtörténet :
Légtornász

Posztok :
123

Vas. Aug. 27, 2023 1:29 pm

Blood and Wine

Szerencsére nem látom, hogy Moira-nak problémát okozna az, hogy ha egy lidérc fejét kell levágni és remélem, hogy ez a gyakorlatban is működni fog.
Nova pedig, ahogy, ha komolyra fordulnak a dolgok mindig, háttérbe szorítja az egoizmusát és a józan eszét veszi előtérbe, átgondolva a javaslatom előnyeit a támadásnál.
Az lehet, hogy csak ketten vagyunk fizikailag alkalmasak arra, hogy a földbe döngöljük ezt az ősi kreatúrát, viszont pixi társam segítsége legalább felér még kettővel, ha teljes erőből beleveti magát az akcióba a képességeit használva. Én már csak tudom.
- Most minden rajtunk múlik Moira! Nova meg fogja tenni a magáét, ne csesszük el. Nagyon gyorsnak kell lennünk és nem becsülhetjük alá. Ha kicsúszik a kezeink közül, hagyjuk a francba a papírokat, meneküljön mindenki, mert hallottuk, hogy mennyire durva lehet, ha felmérgesítjük.
- Nova! – villan a szemem a barátomra.
Abban a pillanatban, ahogy az első vakolat darab illúziója megtöri a csendet, azonnal megindítom a támadást – bízva benne, hogy Moira szorosan követ - és teljes erőmből a lidércnek rontok, de csak szigorúan karmokat és fogakat növesztve, nem kockáztatok nagyobb átváltozást. Mindent bevetek, hogy feldöntsem és lefogjam, lehetőleg meghagyva a helyet, hogy a faunlány elérje a kardját és használja is.

Jeremiah Cooper

Jeremiah Cooper
Ember

Előtörténet :
Job Interview

Posztok :
65

Vas. Aug. 27, 2023 6:17 pm

Blood and Wine

Küldetés

Hogy Vahe milyen sugallata vezérelte a lidércet – vagy térítette félre Jeremiah karját – azt nem tudta, de a pengéje nem jó helyen találta el ellenfelét. Nem siklott el két nyakcsigolya között, ahogy várta, hanem lejjebb került, és beleállt a lidérc nyakának aljába. Ugyan sikeresen átvágott néhány eret vele – ami elég is lett volna talán ahhoz, hogy egy embert megöljön pár perc alatt – a lidérc ehelyett összeszedte magát, rámarkolt a kardpengére és kirántotta a kezéből a fegyvert. Annyire meglepődött a dolgon, hogy le sem tudta reagálni – ellenfele azonban annál inkább belelendült, és ahogy Bloodgood megkísérelte korábban megölni Cavendish-t, úgy ez a példány is tüskéket növesztett a kiáramló vérből, és rögvest Jeremiah felé támadt velük. A hegyes és éles vérszilánkok belefúródtak alkarjába, amit reflexből az arca és nyaka elé rántott – nyikorogva nyársalták fel a felszerelés valamelyik részét, talán a szervókat vagy merevítőket – de Jeremiah ezt egyelőre nem tudta meghatározni. A tüskék végül valamennyire túljutottak a bronz-acél mechanikán, de épp csak felsértették a bőrét. A lelki sérülés nagyobb volt a gondolattól, hogy egy lidérc vére bármilyen szinten is keveredett az övével. Ahogy lett egy másodperc szünete, a kardját kezdte keresni a szemével. Hűséges fegyvere a földön hevert, véresen. El kellett távolítania a közeléből a lidércet, hogy felvehesse a pengéjét. Ez volt az fegyver, amit még a Katonai Akadémián kapott, és az egyik ritka ajándék apjától, akit talán ott látott utoljára büszkének rá.
Nem állt messze ellenfelétől, így megragadta a gallérját, és igyekezett nekivágni teljes szervó-erővel az ajtófélfának. A lidérc azonban gyorsan reagált. Olyan gyorsan és tehetségesen, ami bizonyára tiszteletet váltott volna ki belőle, ha ember (vagy talán tündér) csinálja. Ez azonban egy lidérc volt, aki kapott az alkalmon, és valahogy – talán szerencsével – tökéletesen megtalálta az egyetlen pontot Jeremiah egyenruhájának a mellkasán, amit nem védett semmilyen fém, és kalapácsnyi erővel csapta bele a térdét. A veterán köhögve hátrált pár lépést, és csak az edzettsége miatt nem szédült ki vagy ájult el. Ami azonban rosszabb volt, az a látvány, ahogy a Jeremiah számára fertelmes teremtmény hozzáér fegyverének a markolatához, és fal is veszi azt. Kezdett benne a fájdalmon felülkerekedni a düh, majd egy fájdalmas, mély levegővétel alatt átgondolta a lehetőségeit. Leránthatná a hátáról a fegyverét, de ha nem tud elég pontosan lőni, ellenfele ismét felül fog kerekedni rajta. Jeremiah magabiztos volt, de nem vakmerő, és fel tudta mérni az esélyeit. Kockázatos lett volna. Így hát a második megoldásnál maradt – egyetlen rejtett zsineg meghúzásával kicsúszott a beépített lángszórója a ruhájának bal ujjából. Megragadta a markolatot, és a lidércre tartva – még mindig gyomrát szorongatva jobb kezével – eláztatta a kannibált lángoló orea-folyadékkal. Ha a kardja meg is sérült, kijavítani ki lehet. De az ellenfelei kezébe nem való a saját pengéje. Az becsületsértés mind neki, mind pedig a fegyvernek. Ezért pedig a lidérc meg is fizetett alaposan. Ahogyan lángokba borult, üvölteni kezdett. Nem is várt más Jeremiah. Ezek a folyadékok addig nem aludtak el, amíg teljesen el nem égtek. Ha pedig a lidérc talán ösztönösen is regenerálódni kezdett, csak megnehezítette a saját kínhalálát. Az azonban csak csapkodott és vergődött, kétségbeesetten próbálva lecsapkodni magáról az üzemanyagot – mindhiába. Minden légvétel égethette a tüdejét, minden pillanatban egyre jobban forrt és szilárdult a vére – Jeremiah azonban nem sajnálta. Hamarabb meghalt volna, ha hagyja magát lefejezni. Szerencséjére a gázmaszk kiszűrte az égő hús szagának nagyobb részét, de az aromából valamennyi megállíthatatlanul beszivárgott hozzá. Nem érzett mást, mint amikor családja vadkant sütött, és perzselték a szőrét. Nem tartotta az emberekkel egy szinten a lidérceket. Közel álltak hozzá néhányan – mint Cavendish – nekik szívesen adott esélyt is. Talán ez is kaphatott volna. Legalább egy könnyebb halálra. De úgy tűnik a lidérc ragaszkodott hozzá, hogy lefejezés helyett máglyahalálra szigorítsa az ítéletet – Jeremiah pedig eleget tett a kérésének.
- Ilyen érzés megsülni. Remélem konstruktív tapasztalat lesz.
Morogta, miközben odalépett a földre hullott kardjához az egyre jobban lángoló szobában. Felvette, gondosan lecsapta róla a vért, majd eltéve sietősen abba az irányba indult, amerre a társait sejtette – az ellenkezőbe ahhoz képest, ahonnét ő jött. Hogy a lángoló szoba mennyire fogja elzárni az útjukat kifelé, egyelőre nem tudta, de nem is akart ezen gondolkodni. Egyelőre legyen kit kikísérni. A többi ráért utána is.

Moros Greycloud

Moros Greycloud
Tündér

Előtörténet :

Posztok :
226

Hétf. Aug. 28, 2023 1:10 pm

Küldetés

Nem kellett volna ennyit ugrálnom átszúrt mellkassal, de sosem tanultam a hibákból. A fájdalom még azelőtt a földhöz szegezett, hogy eldobhattam volna a lidércet, az pedig ki is használta, hogy hasba rúgjon. Már nem égett a seb, épp ellenkezőleg. Hideg volt, mint a jégmarás. Ami felettébb rossz jel volt. Szerencsére volt nálam kompetensebb is a harc terén, legalább is a saját páncélját fegyverré alakító éjtündér effektívebben végezte be a lidérceket, mint én. Én csak nekitántorogtam a legközelebbi falnak, mielőtt a vérzéstől kicsúszott volna alólam mindkét lábam, és teleszívtam a tüdőm levegővel.
- Moira, bármit is csináltok, kurvára igyekezz! - ordítottam, miközben akkorát csaptam a falra ökölbe szorított kézzel oldalasan, amekkorát csak tudtam. Legalább a kiabálással is elvontam a lidércek figyelmét. És tényleg jobb volt, ha a húgom rövidre vágja a saját kalandját, különben mind itt halunk meg.

Moira Greycloud

Moira Greycloud
Tündér

Posztok :
57

Hétf. Aug. 28, 2023 6:43 pm

× Blood and Wine ×

A Szárnyas, a Szarvas, az Alakváltó és a Főlidérc

Nem lehetazt mondani rólam, hogy elmennék egy jó balhé elől, vagy éppen,  hogy túl beszari lennék, ha meg kell csinálni valamit, de most azért van bennem belül egy parányi kis bizonytalanság. Jó lenne minél hamarabb, és élve kikerülni innen, lehetőleg minden társunkkal együtt.
Így aztán eltökélten és kellő határozottsággal előre lendülök, a keltett illúzió közepén, és csak futólag pillantok oldalra Adamre. Belőle is három lesz hirtelen. Akaratlanul is elvigyorodok. Ejjj! De jó is lenne néha ezt a valóságban is alkalmazni! De persze, nem tudok igazából osztódni, így ez marad a jelenlegi illúzió szintjén.
Elérjük az ajtót, berontunk. Hogy a főlidérc mit érezhet, mit gondolhat láttunkra, azt nincs időnk kielemezni. Nova illúziót vált, Adam előreront, neki a lidércnek. A fejünk felett táncolni kezd a plafon, mintha ezer ördög kelne életre rajta, és dobálná a fejünkre az égi áldást. Ha nem tudnám, hogy ez is a kis pixi harcos műve, lehet én is összetojnám magamat, és menekülőre fognám. De tudom, hogy mi ez, tudom,  hogy nincs mitől tartanunk, csak kitől, és ez a velünk szemben álló főlidérc.
Aztán valahonnan a távolból, mintha Moros hangja érne utol: "Moira... kurvára igyekezz!" Talán nem is hallom, csak képzelem az egészet, még is tudom, hogy valóban igyekeznünk kell.
Ahogy Adam kieresztett karmokkal előreugrik, és ráveti magát Mr. Blackwell-re, igyekszik maga alá gyűrni a sápadt bőrűt,
nem maradok el mögötte. Amint lehetőségem nyílik megpróbálom megkaparintani a fickó kardját, majd összeszedem minden erőmet és akaratomat, hogy elválaszthassam a gyűlöletes fejet a nyaktól. Persze, arra gondosan vigyázok, nehogy Adamet sebesítsem meg, vagy ne adj ég a kis pixit.
Vahe's Wrath

Vahe's Wrath
Admin

Posztok :
108

Hétf. Aug. 28, 2023 8:40 pm

Blood and Wine

Moros, Paksha, Psyché, JC: Paksha bevégzi a földön fekvő lidércet de még így is marad egy harmadik, akit Moros megpróbált eldobni.
- MINDENKI JÖJJÖN ITT VANNAK! – kiabált az, majd igyekezett Morost a hangja alapján megtalálni. Előhúzott egy hosszú kést az övéből, de egyelőre a sötétségben nem találta meg a falhoz lapult faunt, de közeledett. JC ezen a ponton láthatja meg őket, ha követi a csetepaté hangjait, a többiek pedig kisvártatva megérzik a füst szagát is.
Ezzel és Blackwellel együtt még tizenkét lidérc van az alagútrendszerben, és a kiabálásra több hang is felel, de látni még nem látjátok őket, sejthetitek, hogy arrafele lehetnek, amerről ez a három érkezett. El kellett lassan döntenetek, hogy mit akartok kezdeni velük.

Nova, Moira, Adam: Nova illúziója bevált, Blackwell hirtelen felkapta a fejét, de meglátva a három Adamet és a három Moirát hirtelen nem tudta, mihez kapjon. Mindketten felé rohantatok, erre Blackwell bár védekezően emelte maga elé a karját, hogy védje magát Adam fogaitól és karmaitól, amikor Moira a kardja felé nyúl egy pördüléssel visszakézből pofon vágja a faunlányt, mire az a földre kerül, és Blackwell már rá is veti magát. Nagyon gyors, gyorsabb, mint a többiek voltak, de egyelőre vér nincs a közelében, amit használni tudna. Ameddig Bloodgood beszédes volt, úgy tűnik tőle nem kell nagy „főgonosz monológra” számítanotok, csupán artikulálatlan üvöltésre és hörgésre. Egyenesen a fogaival kap Moira nyaka felé, mint valami vadállat, de ettől talán kap egy esélyt az alakváltónk. Az illúzió a támadáshoz jó volt, így viszont ez a fajta okafogyottá válik, így Novának is van esélye kitalálnia egy újat. Az erején érezhetően segít az adrenalin és az akaraterő, és az, hogy a barátait védi ezzel.

//Következő kör 09. 04. hétfőn érkezik!//

Nova Prismblossom

Nova Prismblossom
Tündér

Előtörténet :
Im the candy man

Posztok :
94

Pént. Szept. 01, 2023 1:48 pm

Blood and wine

Lidérc fejet ide!

Úgy tűnik-legalábbis első pillanatra, hogy beválik az illúzió és megzavarjuk a dögöt, csakhogy a nyerő állapot nem marad fenn sokáig és minden borzasztó gyors irányt vesz.
Moros hugát dönti le az állat, úgy viselkedik, szerintem Adamot még átváltozva is lepipálná, de lehet pont az kell, hogy Légtornász barátom alakot váltson.
Nem figyelek most rá, arra koncentrálok, hogy a faunlányt mentsem, minden kis pixi erőmmel és mivel a többszörözés vált be, hát most magammal csinálom ugyanazt, igaz elsőször nem külsőre.
Beleszállok Blackwell hajába, hosszú és lidérc üstök, aztán elhitetem azt az illúziót, hogy egy egész pixi raj támadta meg a fejét, minél több, lehetőleg száz egy egész kaptárnyi Nova zúg, zsibong, visong a fejbőrén, viszket, bong, járkál, szárnyakkal csapkod, de közben én egyedül tépem, cibálom a haját minden erőmmel, hogy megzavarjam, legalábbis felemelkedjen a faunlányról, hogy ketten tényleg neki tudjanak rontani.
Kockázatos, lehet, hogy megsérülök, mondjuk ki sem tudok jönni a gubancaiból, de talán működhet. Arra figyelek, hogy az érzet meglegyen, mintha óriási, 20 centis lótetvek lepnék el a haját, a látvány most nem kell, egyelőre, hanem majd ha felnéz és keresni kezd, akkor csinálok önmagamból, amennyit csak bírok, lásson sok szárnyat és lábat, mivel én Én vagyok, talán ez még belefér és könnyebb, mintha a teret, tárgyakat, vagy őket maszkíroznám, hiszen mindenki tudja mennyire odáig vagyok saját magamtól.

Adam Morava

Adam Morava
Alakváltó

Előtörténet :
Légtornász

Posztok :
123

Pént. Szept. 01, 2023 5:12 pm

Blood and Wine

Sokkal jobb eredményre számítottam, mert Nova nagyon is kitett magáért. Nem gondoltam, hogy Blackwellnek sikerül elkerülnie, vagy inkább kibújnia a támadásom elől, azt gondoltam a lendületem legalább a földre dönti. Viszont ezzel ellentétben, elhibáztam!
És ennek a faunlány itta meg a levét és akkora pofont kap, hogy csak remélni merem, talpon tud maradni. A következő pillanatban egy nagyon energikus, harcra kész pixi húz el a fülem mellett, meglebbentve a hajamat és máris üti, tépi, húzza a lidérc haját, karmolja a fejbőrét, ahogy csak kis termetétől telik. Biztos vagyok benne, hogy a fickót még illúziókkal is gyötri, de ha így is van én nem látom és nem is érek rá, hogy erre figyeljek.
Nem habozhatok, mert ez a vérszívó nem hasonlítható a fenti kettőhöz, szinte semmilyen meglepődés nem látható rajta, máris Moria után kap hörögve, hogy kitépje a torkát, mint, ahogy bármelyik ragadozó tenné.
~ Nem változhatok át! Nem változhatok át! ~ igyekszem legyűrni az egyre erősebb késztetésemet, mert lehet, hogy Nova megúszná, ha megtenném, de a faunlány, Greycloud testvére biztosan nem és ezt egyelőre nem kockáztathatom, mert csak így maradhatok ép eszemnél.
Kihasználom azonban, hogy részben is megtudom változtatni magam és a fejem a nagymacska harapásához igazodik. Karmaim erősen a lidérc lábába mélyesztem és nagyot rántva rajta, próbálom leszedni a lányról, jól bele is harapva, ahol épp elérem.
Úgy rángatom, mint egy éhes kutya a csontot.
- Öld meg! Öld meg! - hangzik eltorzultan sürgetően a számból a morgás.

Jeremiah Cooper

Jeremiah Cooper
Ember

Előtörténet :
Job Interview

Posztok :
65

Szomb. Szept. 02, 2023 8:32 pm

Blood and Wine

Küldetés

Jeremiah bizonyára hamar eltévedt volna az alagútrendszerben – tengerész volt, nem bányász, még ha nem sokban különböztek ezek a folyosók bármelyik épület közlekedőitől – de szerencséjére a szirénán is túlszűrődő dulakodás zajai jól mutatták számára az irányt. Egy idő után aztán belebotlott társaiba, akik a vártnál rosszabb állapotban voltak. Paksha a földön – két halott lidérc mellett. Megjegyezte magának, hogy ne feledje megveregetni a vállát, ha túlélik. A pixi nyilvánvalóan csinálhatott valamit a lidérccel, ugyanis az üvöltve, kezében hosszú kést szorongatva keresett vadul valakit – minden bizonnyal a faunt, aki a korábbi szúrás helyét szorongatva préselődött a falnak. Gyorsan kellett döntenie, nem kockáztathatta meg, hogy bárkiben is kárt okozzon a felbőszített ellenfél. Rá nem lőhetett: a fegyvere túl veszélyes volt ilyen sok szövetséges körül. Ráadásul ha eltalálja a lidércet is, jó eséllyel pályát változtatva áthalad rajta a tüske, további fenyegetést jelentve a többiekre. Közel kellett jutnia hozzá, és kardját használni – az előbbi becsületsértés után joggal szomjazhatott bosszúra a pengéje. Előrántotta, és sebesen, hosszú lépésekkel lerohanta a lidércet, megcélozva a fejét a fegyverének hegyével. Az ellenségnek esélye sem volt kitérni előle, a fegyver pedig kényelmesen siklott keresztül a koponyáján. Jeremiah tartotta, amíg elernyedt, majd engedte, hogy a holttest a földre csússzon. Beletörölte egy fintorral a maszkja alatt a halott ruhájába a pengét, majd eltette, és kezet nyújtott előbb Pakshának, majd a faunnak.
- Bocsánat a késésért, feltartottak. Mi a szituáció, hogy állnak a többiek?
Emlékezett Jeremiah, hogy ők bizonyítékért mentek, és reménykedett, hogy nem esett bajuk – ellenben a rossz érzést a gyomrából nem tudta eltüntetni. Ráadásul biztos volt benne, hogy a többi lidérc is feléjük tartott épp – ha ő hallotta a dulakodást, mások is. Sietniük kellett, már csak az volt a kérdés, hogy pontosan merre. Ebben pedig a többiek tudtak pontosabb irányt mutatni neki.

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.